Cos
Coșul tău este momentan gol.

 

floraria online flowersbee

Cine Suntem?

Despre Flowers Bee - Pasiunea Noastră pentru Flori

Claudia, o pasionată a florilor și a frumuseții naturii, și-a început călătoria în lumea florilor într-un mic atelier din inima Bucureștiului. Cu o mână de ajutor de la prieteni și o inimă plină de visuri, Claudia a început să creeze buchete și aranjamente florale minunate pentru prieteni și familie.

De la primul buchet vândut cu emoție până la deschiderea propriului său atelier, Claudia a urmat mereu pasiunea ei pentru frumusețea florilor. Fiecare aranjament floral creat de ea poartă cu sine o poveste și o bucurie aparte, aducând zâmbete pe chipurile celor care le primesc.

La Flowers Bee, suntem mândri să fim parte din povestea Claudiei și să aducem frumusețea florilor în fiecare colț al Bucureștiului. Fiți parte din povestea noastră și bucurați-vă de buchetul vostru de vis creat cu dragoste de Claudia și familia ei.

 • 2024
  • floraria online flowersbee

   2024

   Dupa o pauza de 2 ani, am decis sa continuam cu aceasta pasiune pentru flori si sa trecem la urmatorul nivel

 • 2021
  • 2021

   Am creat primele buchete si interactiune cu flori naturale

 • 2020
  • 2020

   Au continuat aranjamentele sezoniere

 • 2019
  • 2019

   In 2019 am inceput sa creez primele aranjamente sezoniere de Craciun

de la clienti adunate

Review-uri lasate de clienti

Am comandat un buchet de flori pentru aniversarea părinților mei și am fost extrem de impresionată de frumusețea și prospețimea florilor. Serviciul a fost impecabil și livrarea a fost la timp. Mulțumesc Flowers Bee pentru o experiență minunată!

Cristina Elis Nistor

Extrem de mulțumită de experiența cu Flowers Bee. Am comandat un buchet pentru ziua de naștere a celei mai bune prietene și a fost perfect! Florile au fost proaspete și aranjamentul a fost minunat. Mulțumesc pentru serviciul excelent!

Elenei Radu T.

Am fost impresionat de atenția la detalii și de profesionalismul echipei de la Flowers Bee. Am comandat un buchet pentru mama mea și a fost încântată de frumusețea și prospețimea florilor. Voi reveni cu siguranță pentru alte comenzi în viitor!

Marius Ion Ionescu

Recomand cu căldură Flowers Bee! Am comandat un buchet pentru aniversarea colegei mele de birou și a fost un succes total. Livrarea a fost promptă, iar buchetul era exact așa cum mi-am imaginat. Mulțumesc pentru experiența plăcută!

Cristina Dumitrescu

truck Icon

Transport

Transport gratuit in Bucuresti

Credit Card Icon

Plati securizate

Acceptam plata online cu card

Trolley Icon

Timp de livrare

Livram buchete de flori in 2 - 6 ore.